Redo att leverera?

Som konsult på Stelltec är du med och sätter en helt ny standard för hur IT-leveranser ska genomföras.

Hos Stelltec får du …

… vara med och utveckla ett innovativt och nytänkande företag från start. Du handplockas till spännande uppdrag hos både svenska och internationella företag där din kunskap och genomförandekraft är avgörande. Samtidigt blir du en del av Newground Alliance – en stark allians av etablerade konsultbolag inom olika nischer. Här får du möjlighet att samarbeta, utvecklas och dela kunskap med över 250 erfarna konsulter.

Vi söker dig som har…

… drivet, envisheten och handlingskraften att leverera komplexa IT-projekt i mål. Du är en erfaren Tech Management-konsult som kan förklara tekniska begrepp och utmaningar så att även oinsatta förstår. Och du har alltid fokus på värdet tekniken ska leverera. Stämmer det in på dig? Då passar vi kanske bra ihop!

En del av något större

Vi ingår i Newground Alliance – en allians av oberoende nischkonsultbolag som tillsammans skapar värdefulla synergieffekter. Alla bolag är ”sina egna” och drivs självständigt, men som konsult har du möjligheter att samverka med konsulter från övriga bolag, ta hjälp av experter och utbyta kunskap. Alla bolagen delar lokaler på Norrmalmstorg vilket skapar spontana och värdefulla möten i vardagen.

Det är kul att kunna en bransch, men ännu roligare att lära känna en ny.
quotes

Intervju

Per Lidestedt

Delivery Consultant och Project Manager

Vad är det bästa med att jobba på Stelltec?

Vår förmåga att vara professionella men ändå ha en avslappnad stämning och dialog. Och förstås spännande och roliga uppdrag.

Hur ser dina utvecklingsmöjligheter ut?

I takt med att vi växer kommer det finnas oändligt många vägar att gå. Att vi är så små just nu innebär också att jag kan vara med och påverka mycket.

Vem tycker du passar för att jobba på Stelltec?

En person som är trygg i sig själv och senior i sitt tankesätt. Man behöver vara bra på att snabbt sätta sig in i olika tekniker och branscher. För att lyckas med det krävs ödmjukhet och nyfikenhet inför sin omgivning.

Vad inspirerar dig i ditt jobb?

Att få sätta mig in i nya sammanhang och ny teknologi. Det är kul att kunna en bransch, men ännu roligare att lära känna en ny.

Vad tycker du är unikt med Stelltec?

Vi kan projektledning, men vi kan även verksamhet och teknik. Jag märker att det uppskattas väldigt mycket ute hos kund.

Jag gillar drivet som finns på Stelltec – vi levererar på högsta nivå och är med och påverkar ”i toppen av näringskedjan”.
quotes

Intervju

Erik Jahn

Delivery Consultant och Project Manager

Vad är det bästa med att jobba på Stelltec?

Att få jobba tillsammans med duktiga kollegor i utmanande projekt. Jag gillar drivet som finns på Stelltec – vi levererar på högsta nivå och är med och påverkar ”i toppen av näringskedjan”.

Vem tycker du passar för att jobba på Stelltec?

En person som vill åstadkomma något, som vill leverera och vara med där det händer.

Vilka utvecklingsmöjligheter har du på Stelltec?

Jag utvecklas varje dag genom uppdragen. Alliansens gemensamma utvecklingssatsning Newground Academy är också väldigt givande.

Hur ser företagskulturen ut på Stelltec?

En glad och positiv kultur där alla vill framåt. Det är fritt och utmanande. Som konsult får jag mycket förtroende.

Jag uppskattar gemenskapen och den positiva företagskulturen, men även möjligheten kunna påverka mycket inom bolaget – allt från affären till nya möjligheter.
quotes

Intervju

Fredrik Bergström

Delivery Consultant och Project Manager

Vad är det bästa med att jobba på Stelltec?

Stelltec är ett spännande bolag med en kompetens som spänner sig över många områden. Allt ifrån hur projekt initieras och planeras till hur en deployment pipeline sätts upp. Jag uppskattar gemenskapen och den positiva företagskulturen, men även möjligheten kunna påverka mycket inom bolaget – allt från affären till nya möjligheter.

Hur ser dina utvecklingsmöjligheter ut?

Om jag vill utvecklas inom en speciell kompetens, ta ett certifikat eller skaffa mig mer kunskap inom en ny teknologi, så finns alltid möjligheter inom Stelltec och alliansen.

Vem tycker du passar för att jobba på Stelltec?

En person som drivs av att få saker i mål och att jobba med människor, oavsett vilket kompetensområde det handlar om. Att även ha ett tekniskt intresse är en bonus. Som person ska man vara öppen, nyfiken och gilla nya utmaningar.

Vad inspirerar dig i ditt jobb?

Först och främst inspireras jag av att jobba med mina trevliga och kompetenta kollegor, men också av att se hur mina leveranser skapar värde för kunden. Jag växer som person varje dag när jag går till jobbet.