Vår drivkraft: Att leverera.

Att leverera är vår drivkraft och passion. Vi slutar inte jobba förrän projektet gått i mål. Och vi nöjer oss inte förrän leveransen skapat värde. Varje gång. 

En ny standard för IT-projekt

Vi har tagit oss an en kritisk utmaning. Enligt Standish Group Chaos report lyckas endast 35 % av alla IT-projekt som förväntat, 46 % stöter på problem eller havererar under resans gång, och 19 % går aldrig i mål. Det är inte hållbart i någon aspekt. Vi är här för att förändra det. Tillsammans kan vi sätta ny standard för hur IT-projekt ska genomföras.

Möt Stelltecs grundare

Rätt förutsättningar får ditt IT-projekt att lyckas

Under min karriär har jag bara varit med om en handfull lyckade IT-projekt. Gemensamt för dessa är att det funnits en erfaren projektledare på beställarsidan. Någon som har gjort det förut, som vet hur ett projekt sätts upp och vilka fallgropar som ska undvikas för att gå tryggt i mål. Jag har lärt mig att den här erfarenheten kan göra hela skillnaden för ett projekt. Därför är det just dessa projektledare vi på Stelltec erbjuder.

Marcus, medgrundare

quotes

Vi ser ett stort behov av Stelltecs tjänster

Efter mer än 25 år i branschen ser jag fortfarande projekt och agila initiativ inom tech och IT som inte lyckas få ordning på de mest fundamentala delarna som behövs för en lyckad leverans. Vi startade Stelltec för att ge våra kunder en plats att vända sig till när de behöver säkra eller få ordning på sina mest affärskritiska IT-initiativ. Vi erbjuder väldigt erfarna och drivna IT-projektledare helt enkelt!

Fredrik, medgrundare

quotes

Del av en allians

Vi är en del av en allians av oberoende nischkonsulter med individuella expertkunskaper, perspektiv och erbjudanden, förenade av en gemensam tro på ett nytt sätt att bedriva managementkonsulting.